Voetenzak XL 160 cm.

Scootmobiel voetenzak XL 160 cm

FTM011 Voetenzak extra largeWanneer u op zoek naar een extra grote voetenzak, dan is Free to move voetenzak extra large zeer geschikt voor u. Doordat  de Free to move voetenzak Extra large een omvang heeft van 160cm is deze voetenzak zeer geschikt voor mensen met een ruime omvang.
Deze voetenzak van het merk Free to move kenmerkt zich door kwaliteit en is uitermate geschikt om het koude winterse weer te trotseren.
De buitenkant van de voetenzak is gemaakt van een waterafstotend, winddicht en ademend materiaal en de binnenzijde van de voetenzak is voorzien van een warme teddybont voering dat uitermate geschikt is om het lichaam warm te houden. Doordat het materiaal aan de buitenzijde ademend is wil dat zeggen dat transpiratievocht van het lichaam door de stof naar buiten kan en dat regenwater door de stof afgestoten wordt. Doordat de binnenkant van de voetenzak hierdoor droog blijft, krijgt men het ook niet koud.
Door de rits die in het midden over er de hele lengte van de voetenzak is geplaatst is het makkelijk in en uit stappen. De rits is afgeschermd met een windflap zodat de koude wind niet door de rits van de voetenzak heen kan komen. De voetenzak zorgt ervoor door z’n ruime lengte dat het bovenlichaam ook warm blijft en wanneer u een ruime borstomvang heeft, dan kunt u met deze voetenzak ook goed uit de voeten door z’n ruime omvang van 160 cm.
De voetenzak is aan de onderkant voorzien van een kunstleren boden zodat de onderkant minder snel doorslijt om zo de levensduur van de voetenzak te verlengen.
Door de lussen die aan de bovenkant aan de uiteinden van de voetenzak bevestigd zijn wordt de voetenzak in de rolstoel op z’n plaats gehouden.
De bevestigingsband met clip die aan de achterzijde van de voetenzak is bevestigd kan men om de rugleuning van de zitting heen doen en vast klippen, zodat de voetenzak niet van de zitting afglijdt.
Deze voetenzak is geschikt voor scootmobielgebruikers, rolstoelgebruikers en elektrische rolstoelgebruikers.
Afmeting:
Lengte: 135cm
Borstomvang: 160cm

 

Koop direct via onze webshop